Nieuws

Nieuwe leden stellen zich voor 24-01-2017

Wouter Bensdorp
Voor wijn met een verhaal moet je bij Wouter Bensdorp zijn.


Wouter heeft Bensdorp wijnen opgericht in 2005 en is een enthousiaste wijnliefhebber.

Na z’n studie bedrijfseconomie is hij in 1995 in de wijnwereld verzeild geraakt. Hij studeerde in 1998 Oenologie (wijnwetenschap) aan de Universiteit van Bordeaux en is Vinoloog van de Wijnacademie. Wouter heeft veel ervaring met het geven van proeverijen en wijnworkshops over een breed scala van (wijn)onderwerpen. 

Bensdorp Wijnen importeert en verkoopt wijnen uit Mediterrane streken: Zuid-Frankrijk, zuidelijk Italië, Spanje en Portugal. Ieder jaar gaat hij op zoek naar wijnen waar hij u mee kan verrassen. Het gaat daarbij niet om de bekendheid of prestige van het Domaine of de streek. Hij zoeken vooral sprekende ‘wijnen met een verhaal’. Wijnen van spraakmakende en ambitieuze wijnmakers uit vaak onbekendere gebieden die meer dan de moeite waard zijn.

Sinds januari 2015 is er een intensieve samenwerking met de Confrérie des Amateurs du Bon Vin. Via www.wijntje.nl kun je het uitgebreide assortiment van deze club zien! Bensdorp Wijnen levert o.a. aan de horeca, kookstudio’s en andere zakelijke klanten.

Wat kan Bensdorp Wijnen voor uw organisatie betekenen? Wouter staat klaar om u te ondersteunen bij al uw activiteiten. Of het nu gaat om activiteiten voor relaties of uw eigen personeel. U kunt dan denken aan verjaardag, jubileum, einde jaar (o.a. via www.wijnkado.nl ) ondersteuning van recepties en bedrijfspresentaties wijnproeverijen en (mini)workshops over diverse onderwerpen.

Met het flexibele wijnabonnement heeft u altijd iets goeds onder de kurk, Wouter verteld u er graag meer over.

Een mooi kistje wijn nodig voor die speciale relatie, dat kan dit gaat makkelijk en snel via www.wijnkado.nl: vandaag besteld, morgen of op de door u gewenste datum bezorgd, mét uw persoonlijke boodschap.

De Beverspijken 20 L5221 ED ‘s-Hertogenbosch

telefoon:  073-5530901

wouter@bensdorp-wijnen.nl 

www.wijnkado.nl ;

www.bensdorp-wijnen.nl 

 

 

Geplaatst door: Giel