Pagina

Tarieven

.


Proefsessie


Gemodereerd (net)werken is een uniek concept dat moeilijk in woorden is uit te leggen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om eerst een keer de proef op de som te nemen, om te ervaren hoe effectief en efficiënt deze vorm van (net)werken is, welke uitermate geschikt is voor onder andere lead generatie. Voor deze proefsessie vragen wij een bijdrage van € 45,- (excl. BTW).

Een proeflid heeft tijdens een sessie dezelfde rechten en plichten als de business lounge leden. Enerzijds betekent dit dat van de voordelen van het netwerk gebruik gemaakt kan worden. Anderzijds dient een proeflid zich te committeren aan een van de belangrijkste regels “afspraak is afspraak”. Kortom, de afspraken die tijdens een sessie worden gemaakt, dienen altijd nagekomen te worden, ook als na de “proefsessie” wordt besloten, geen lid te worden.

 

Lidmaatschap

Indien de proefsessie goed bevallen is, kunt u overwegen om lid te worden van de business lounge van het betreffende kasteel. De kosten hiervoor bedrage € 675,- (excl. BTW) en bieden u de mogelijkheid om 10 keer deelnemen aan de (net)werksessies en gebruik te maken van alle voordelen van Heritage Business Lounge  

 

 

 

 

Geplaatst door: Giel