Pagina

Toegevoegde waarde Heritage Business Lounge

.


Gestructureerd netwerken
U netwerkt gestructureerd in drie rondes onder begeleiding van ervaren moderatoren in groepen van 8 à 9 personen. Hierdoor krijgt iedereen evenveel gelegenheid zich te presenteren en zijn vraag en aanbod te linken met de andere deelnemers. Door de mogelijkheid om per sessie van locatie te veranderen, breidt u uw netwerk op natuurlijke wijze uit, maatschappelijk, zakelijk en geografisch..

Effectief netwerken
Netwerken heeft pas zin als je doelgericht te werk gaat. Daarom bieden wij de handvatten waarmee de deelnemers zich goed kunnen voorbereiden. De begeleiders, de zogenaamde moderatoren, bieden professionele begeleiding om gezamenlijk tot een optimaal resultaat te komen. En niet alleen dat. Heritage Business Lounge biedt naast de sessies aanvullende diensten om zoveel mogelijk uit de gemodereerde (net)werksessies te halen. Maar ook uit hun eigen business buiten de sessies om.

Commitment dat afspraken daadwerkelijk worden nagekomen
Tijdens elke sessie wordt het vraag en aanbod van de deelnemers aan elkaar geknoopt. Dit om elkaar die contacten te bezorgen die anders niet of nauwelijks bereikbaar zijn. Aan het einde van de sessie worden de gemaakte afspraken vastgelegd. Hiervoor heeft Heritage Business Lounge een ingenieuze database ontwikkeld, die de verkregen leads registreert én activeert. Afspraken vergeten, is bij ons dan ook niet van toepassing.

Tijd- en kostenbesparend: effectief en efficiënt netwerken
Dankzij het samenbrengen van de juiste contacten heeft u het voordeel dat u in veel minder tijd en met veel minder kosten meer concrete afspraken kunt genereren. U merkt de effectiviteit in uw dagelijkse praktijk. Klik hier voor een vergelijking van de kosten van acquisitie via de traditionele manier ten opzichte van Heritage Business Lounge. Dit geeft u een indruk van de kostenbesparing die Heritage Business Lounge u kan opleveren.

Maatschappelijk verantwoord
Heritage Business Lounge wordt ook wel Maatschappelijk verantwoord (net)werken genoemd. Door middel van het gemodereerd (net)werken, worden twee doelen in één keer bereikt. U kunt effectief zaken doen met als doel ingangen te creëren die anders niet of nauwelijks bereikbaar waren. En tegelijkertijd worden de historische panden op deze manier gepresenteerd aan het zakelijk publiek. U netwerkt hierdoor altijd in stijlvolle en veelal historische ambiances.

Wilt u het zelf eens ervaren? Boek dan direct een proefsessie.

Geplaatst door: Giel