Lid worden


Als eerste danken wij u hartelijk voor uw bijdrage, waarmee u als lid van Stichting Heritage Partnership het behoud van ons historisch erfgoed ondersteunt.

In ruil hiervoor bieden wij u verschillende privileges, waarmee u uw bijdrage snel kunt terug verdienen. Zo kunt u bijvoorbeeld als lid gebruik maken van voordelen die andere leden u bieden ten aanzien van hun diensten en/of producten. En kunt u zelf uw bedrijf extra onder de aandacht brengen van andere leden door hen een korting aan te bieden op uw eigen diensten en/of producten.

Hoe?
Door op de site van Stichting Heritage Partnership op het icoontje van de member card te klikken, kunt u de aanbiedingen van andere leden bekijken. Deze aanbiedingen blijven maximaal 7 dagen zichtbaar. Het is dan ook raadzaam regelmatig te bekijken of er nieuwe aanbiedingen zijn, welke door middel van een cijfer rechtsboven het icoontje worden aangegeven.

Inlogcode
Met de inlogcode hieronder, kunt u zelf aanbiedingen invoeren.
Emailadres
Wachtwoord:
 
Deze inlogcode geeft u toegang tot de beheerpagina van onze site. Bij het menu-item ‘Instellingen’ kunt u uw eigen aanbieding invoeren door op ‘Mijn aanbieding’ te klikken. Geef vervolgens door middel van een duidelijke titel in het kort uw aanbieding weer. Bij ‘inhoud’ kunt u een uitgebreidere beschrijving geven welk voordeel u andere leden biedt. Vergeet niet uw website en een logo cq. foto ter ondersteuning van uw aanbieding te uploaden. Zodra u op ‘opslaan’ heeft geklikt, is uw aanbieding direct zichtbaar bij Member Card aanbiedingen. Door weer op ‘Mijn aanbieding’ te klikken, kunt u – indien gewenst - uw aanbieding aanpassen.

Wij zijn verheugd u deze kans te bieden om onderling met voordeel zaken te doen en vertrouwen erop dat alles duidelijk is. Mocht u hierover vragen hebben, dan vernemen wij het graag.

Met vriendelijke groet,

Giel Zeegers,

Heritage Business Lounge 

Formulier